Verzenden en retourneren

Verzenden

De sieraden van Sieradenbymaud worden met de hand gemaakt. Hierdoor kan het ongeveer 1 week duren voordat het wordt verzonden. Zodra de bestelling is verzonden, zul je een mailtje ontvangen. Wij verzenden alleen in Nederland en Belgie. Dat maakt hoe snel je het, na verzending, in huis hebt. Bij PostNL kan dat ongeveer 1 tot 3 werkdagen duren. Bestellingen die naar België worden verstuurd komen binnen ongeveer 5 werkdagen aan. 

De verzendkosten binnen Nederland bedragen standaard €2,95. Bij een bestelbedrag van €25,00 totaal worden en geen verzendkosten berekend. Voor België zijn de verzendkosten €3,99 en bij een bestelbedrag van €30,00 worden er geen verzendkosten berekend. 

Is een bestelling na 5 werkdagen nog niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar sieradenbymaud@gmail.com en dan zoeken we naar een oplossing.

 

Retourneren

Is een sieraad toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk. Een sieraad kan binnen 14 dagen geretourneerd worden. 

De retourzending is op eigen rekening en risico. Sieradenbymaud is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde atikelen. Daarom raden wij aan om de artikelen goed te verpakken. 

Gepersonaliseerde sieraden kunnen niet geretourneerd worden.

Ook is het belangrijk dat de sieraden niet gedragen zijn en het in de originele staat wordt geretourneerd.

Voor het retourneren stuur je een mailtje naar sieradenbymaud@gmail.com met daarin je naam, ordernummer, het artikel dat je wilt retourneren en de reden van retournering. Je zult een mailtje terug ontvangen met de gegevens waar de retour heen gestuurd kan worden.

Het bedrag wordt na ontvangst binnen 7 dagen terug gestort.